O nama

Dobrodošli na naše nove web stranice!

Tende sjena d.o.o. je renomirana tvrtka koja izrađuje proizvode za zaštitu od Sunca s naglaskom na pokretne tende – pergole, atike, konzolne i samostojeće. Višegodišnje iskustvo ( više od deset godina) jamstvo su kvalitete proizvoda.
Tende su proizvodi koji ne služe samo za zaštitu od sunca, nego pametnim odabirom mogu znatno produljiti sezonu zbog otpornosti na kišu i vjetar. Posebno su pogodni modeli Pergola i Atika, kod kojih se mogućim zatvaranjem bočnih stranica prozirnim PVC-om vanjskoj terasi daje nova dimenzija, a gostu pruža jednaki užitak kao na otvorenom prostoru.
Hotelijeri i ugostitelji najčešće griješe što tende, sjenila, zavjese naručuju preko posrednika ( jer plate više ) ili sponzora ( pa dobiju slabiju kvalitetu ), a ako imalo drže do sebe ne bi smjeli imati tendu ili suncobran s logotipom neke kave ili pića. Zbog svega toga vrlo je važno odmah napraviti pravi odabir kako bi se izbjegli nakndadni troškovi.
I na kraju zapamtite – važno je imati viziju, ne dopustite da cijena bude imperativ jer kvaliteta nikada nije bila jeftina! Niža se cijena mora negdje odraziti, najčešće na kvaliteti, a to današnji gost svakako zna prepoznati!
Staro je pravilo: jeftinije ne znači povoljnije. Da biste dobili, gostima morate i dati!
Obratite nam se s povjerenjem i Vaše će zadovoljstvo biti dugoročno.

OSNOVNI PODACI O TVRTKI

Skraćeni naziv tvrtke
Tende Sjena d.o.o.
Puni naziv tvrtke
Tende Sjena društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju tendi, trgovinu i usluge
Sjedište tvrtke
Sv. Benedikta 21a, 10255 Gornji Stupnik
Članovi uprave
Goran Vodopić
Matični podaci
Upisano pri Trgovačkom sudu u Zagrebu s matičnim brojem subjekta upisa 080647209
Matični broj poslovnog subjekta:2347733
Temeljni kapital: 20.000,00 HRK uplaćen u cijelosti
Žiro račun: 2484008-1104637342

Uvjeti korištenja

Sav sadržaj na ovim web stranicama u vlasništvu je tvrtke Tende sjena d.o.o.
Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica – sadržaja ili slika, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

PARTNERI: