Proizvodi - Tende

TENDE

Proizvodimo i montiramo više vrsta tendi: konzolne tende, tende za zimski vrt, kupolaste tende, samostojeće tende, tende atika, balkonske tende. Detalje o različitim vrstama tendi potražite ispod. Pogledajte također i uzorke platna za tende, te naše reference.


1. KONZOLNE TENDE

Najčešći oblik tende sa vrlo širokim spektrom primjene (u kućanstvu, ugostiteljstvu, na autima, plovilima itd.)! Tenda je sklopiva! Nosiva konstrukcija tende je aluminijska, bijelo plastificirana! Čelični dijelovi tende su pocinčani pa plastificirani da bi se mogućnost korozije smanjila na minimum! Specijalno platno za tende je 300g poliakril, vrlo visoke čvrstoće, postojanih boja, impregnirano, od renomiranih proizvođača kao što su SATTLER, PARA, RECASENS, SAULEDA i dr. Posebnom obradom platna moguće je postići potpunu vodonepropusnost tende ! Upravljanje tendom je manuelno, a na zahtjev može biti motorno,sa daljinskim upravljačem ili čak automatsko preko senzora za sunce i vjetar!


2. PERGOLA TENDE


3. SAMOSTOJEĆE TENDE

Ovaj model tendi je namjenjen za natkrivanje velikih terasa bez oslonca na objekt, te se najčešće koriste u hotelijerstvu i ugostiteljstvu gdje za to postoje uvjeti! Sastoje se od središnje, čelične nosive konstrukcije, bijelo plastificirane na kojoj su s obje strane ugrađene tende (konzolne tende, kupolaste tende ili atike)!


4. BALKONSKE TENDE

Balkonske tende su jednostavno i relativno jeftino rješenje za zaštitu od sunca, kako lođa i balkona, tako i većih vertikalnih staklenih površina u restoranima, dvoranama i sl.


5. ATIKA

Tenda koja služi za trajnije i potpunije zatvaranje terasa i balkona te se njima čak mogu dobiti i zatvoreni prostori za zimsko korištenje!


6. TENDE ZA ZIMSKI VRT

Ovaj model tendi je namjenjen, kao što samo ime kaže, uglavnom za zimske vrtove, ali je odlično rješenje za sve krovne, staklene otvore, prekrivanje solarnih ćelija i sl.

PARTNERI: