Proizvodi - Trakaste zavjese

Trakaste zavjese

Trakaste zavjese se izrađuju po mjeri kupca u više od 15 pastelnih boja sa mehanizmom za skupljanje i zakretanje traka! Trake su platnene, blago plastificirane, antistatične i ne prikupljaju prašinu niti mirise! Također nudimo i negorive trake i trake za zamračenje!


Unutarnje trakaste zavjese

Trakaste zavjese zbog svoje su praktičnosti i jednostavnosti pogodne za sve vrste prostora. Trakastim zavjesama jednostavno možete regulirati prolazak svjetlosti po želji, pa stoga se trakaste zavjese mogu zaokretati za 180 stupnjeva.
Izrađuju se od različitih vrsta tkanina, pretežno od impregniranog platna u raznim bojama a svaki kupac može izabrati boju koja će biti u skladu s njegovim prostorom.
Materijali od kojih se izrađuju su antistatički, ne upijaju mirise i ne kupe prašinu te su stoga vrlo jednostavne za održavanje.
Trakastim zavjesama prostor možete i pregraditi, te zasjeniti manje ili veće staklene površine. U našoj ponudi možete izabrati više ili manje transparentne zavjese, različite širine lamele, možete kombinirati zavjese u dvije boje...


Industrijske trakaste zavjese

Industrijske trakaste zavjese najpovoljnije su rješenje za zatvaranje različitih vrsta prostora bilo da se radi o pregrađivanju ulaza u skladište, hladnjače, kao vrata spremišta za utovar, odnosno zbog svoje iznimne prilagodljivosti upotrebljavaju se praktički u svim tvornicama, skladištima, hladnjačama i sl.
Pružaju zaštitu od vjetra, buke, prašine, dima, pare, insekata i vrlo su pokretljive te stoga ne otežavaju uvjete rada.
Izrađuju se od PVC materijala, izdržljive su i dugotrajne te ih je iznimno lako održavati.

PARTNERI: